Services – Voorbeeldwebsite Apotheek 1 – Amsterdam

Voorbeeldwebsite Apotheek 1

Voorbeeldwebsite Apotheek 1

Met Uw Apotheker Online kunt u eenvoudig online uw patiënten / cliënten informeren en met hen communiceren. Door de modulaire opbouw van Uw Apotheker Online kunt u zelf beslissen wanneer u, welke diensten aan uw website wilt toevoegen!

Vragen? Neem contact op

Services van uw apotheek

Bij Uw Apotheker Online bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Services

Een persoonlijke inlogomgeving voor uw patiënt!

De websites van Uw Apotheker Online biedt u de mogelijkheid om via de persoonlijke inlogomgeving patiëntgebonden informatie aan te bieden. Deze omgeving is beveiligd om privacy te waarborgen.Er kunnen verschillende services beschikbaar gemaakt worden:

Online Herhaalreceptservice

Door een directe koppeling met uw Apotheek Informatie Systeem (AIS) is het mogelijk de bezoeker hun persoonlijke medicatieprofiel te laten zien, automatisch up-to-date.
Patiënten kunnen:

  • bestellen (ook bij de huisarts)
  • herinneringen instellen
  • medicatie informatie inzien op productniveau
  • etc.

Bestellingen kunnen binnenkomen via edifact, email en / of fax.
Het systeem sluit aan op uw persoonlijke werkwijze in de apotheek en werkt met elk AIS.

Pilservice

Met 1 druk op de knop de anticonceptiepil bestellen. Het systeem onthoudt de laatste bestelling. Er kan eenvoudig herinneringen ingesteld worden door de patiënt, zodat deze automatisch een mail krijgt.

Diabetesservice

Snel en handig diabetesproducten bestellen. De diabetesservice onthoudt de laatste bestelling, zodat herhaalbestellingen met 1 druk op te knop bij u te plaatsen is. De producten worden door Pharmeon up-to-date gehouden voor u.

Herhaaltelefoon en Herhaalnummerservice

Snel en eenvoudig herhaalrecepten bestellen en aanvragen. De patiënt belt naar uw unieke nummer voor de herhaaltelefoon of gaat naar uw website. Binnen 2 stappen wordt de bestelling geplaatst. Deze komt direct binnen in uw AIS.

Mijn medicijnen app

U kunt uw patiënten de mogelijkheid aanbieden om de herhaalmedicatie via een app te bestellen. De app werkt eenvoudig en u ontvangt de bestelling zoals u gewend bent.

Mijn Pil app

U kunt uw patiënten de mogelijkheid aanbieden om de pil via een app te bestellen. De app werkt eenvoudig en u ontvangt de bestelling zoals u gewend bent.

Wilt u gebruik maken van onze services? Vraag naar de mogelijkheden.

Paasheuvelweg 25
1105BP Amsterdam
T: 020-6500100
E: helpdesk@pharmeon.nl